Vakantie appartement in Janwé

Te huur: J & W Appartments – Ref. nr. 80003

 

  • Huurprijs 55 euro per dag
  • Ex water en licht
  • Woonoppervlakte: ca 60 m2
  • Woonkamer met open keuken
  • 1 Slaapkamer, 1 badkamer
  • Porch
  • Eigen parkeerplaats
  • Borg 100 gulden

 

 

In de geliefde wijk Janwé ligt aan een rustige straat dit gezellige appartementen complex van 5 appartementen.  Janwé is een zeer centraal gelegen woonwijk, vanwaar het centrum van Willemstad binnen tien minuten bereikbaar is. De stranden van Jan Thiel, Mambo en Cabana, diverse restaurants en winkels liggen op enkele minuten rijafstand.

 

Via de porch kunt u het appartement betreden en komt u binnen in de woonkamer met open keuken. Hier is een  vier-pits gasstel en koelkast aanwezig.  Er is ook een TV aanwezig met Direct TV., en internet van Flow. Er is 1 slaapkamers  met airco.  In de badkamer is warmwatervoorziening aanwezig. Huisdieren zijn niet toegestaan.

 

Op het resort is een leuk zwembad met heerlijke hangmatten.

Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen.

els@curarealestate.com of bel met +31 (0)6  153 60 112 / +5999 6706707

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *