Brakkeput Ariba vakantie appartementen

Te huur: Brakkeput Ariba Vakantie Appartementen  – Ref. nr. 80010

 

 • Huurprijs:  vanaf 70,- euro per nacht
 • Leuk ingerichte studio’s met airco
 • Keuken, badkamer, 2 persoonsbed, zitje
 • Wekelijkse schoonmaak inbegrepen
 • Gratis draadloos internet en tv
 • BBQ aanwezig
 • Grote tropische tuin
 • Aan het Spaanse Water met aanlegsteiger
 • Inclusief water en elektra (bij normaal verbruik)
 • Exclusief 7% toeristenbelasting
 • Beschikbaar in overleg

 

Aan het Spaanse Water is deze leuke studio complex gelegen voor een heerlijke vakantie. Op hooguit enkele minuten afstand van de Caracasbaai, Jan Thiel, Zanzibar en het geheel nieuwe Papagayo Beach. 10 minuten rijden van het altijd gezellig Mambo beach, Cabanabeach en natuurlijk het Seaquarium met zijn alom bekende dolfijnenshows. U kunt hier fantastisch duiken, snorkelen en zwemmen in het altijd helderblauwe water, tussen het mooie koraal en prachtige tropische vissen. Ook kunt u hier heerlijk relaxen op een van de vele stranden en genieten van het altijd zomerse weer op ons “Dushi” Curaçao.

Bent u op zoek naar rust, of op zoek naar de drukte van gezellige Happy hours van Curaçao. Dan zit u hier perfect.

 

De studio’s zijn leuk ingericht en bestaan uit een complete badkamer (douche, toilet, wasbak en medicijn kasje), een keukenblok (met ijskast, waterkoker, toaster, elektrisch kookplaat, en magnetron), een twee-persoons bed met nachtkastjes, een zitje met een flatscreen televisie en een ruime kledingkast. Buiten heeft u tevens een heerlijk zitje onder de palmbladeren. Er is een wasmachine en een extra koelkastje aanwezig. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de BBQ.

 

Op het complex bevindt zich een steiger naar het Spaanse Water. U kunt gebruik maken van de zee kayak om heerlijk te genieten op het water.

Daarnaast worden er nog wat extra faciliteiten aangeboden zoals transfer van en naar de luchthaven (tegen betaling) en kan er een kinderbedje geplaatst worden (25 euro per dag extra voor een klein kind). De minimale verhuurperiode bedraagt 1 week.

 

Voor meer informatie kun u gerust contact met ons opnemen.

els@curarealestate.com of bel met +31 (0)6  153 60 112 / +5999 6706707

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *