Bottelier appartement

Te koop: Bottelier appartement 1 – Ref nr. 20015

• Vraagprijs: vanaf Nafl. 268.000,- k.k.
• Woonoppervlakte: ca 75 m2
• Woonkamer met open keuken
• 2 Slaapkamers, 2 badkamers
• Gezamenlijk zwembad
• Op een resort
• Zeer centraal gelegen
In de populaire en zeer centrale wijk Bottelier wordt dit prachtige nieuwe appartement op de eerste verdieping te koop aangeboden. De bekende stranden zoals Mambo Beach en Zanzibar zijn binnen 5 à 10 minuten bereikbaar. In de directe omgeving vindt u tevens diverse winkels, een supermarkt en leuke restaurants. Het centrum van Willemstad is gelegen op ongeveer 10 minuten rijafstand.
Het appartement maakt onderdeel uit van een mooi nieuw complex met meerdere appartementen voor zowel tijdelijke bewoning als permanente bewoning. Het gebouw bestaat uit vier appartementen, 2 boven en 2 op de begane grond. Het resort is volledig ommuurd en bereikbaar via een elektrische gate met remote. Op het terrein bevinden zich ook twee zwembaden waar u heerlijk kunt zitten en relaxen onder de palapa.
Het appartement is ca 70 m2 groot en heeft een heerlijke porch op de wind. Er is een woonkamer met een open keuken. Er zijn twee slaapkamers voorzien van airco en twee mooie badkamers met warm water.

Dit appartement ligt op de eerste verdieping en je hebt vee l privacy.

Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen.

Els Bodegraven, email: els@curarealestate.com of tel. 05999 6706707

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *