Grote Berg villa

Te koop: Grote Berg Villa 20 – Ref. nr. 10017

• Vraagprijs: Nafl. 595.000,- k.k.
• Kavelgrootte: 550 m2 (eigendomsgrond)
• Bebouwde oppervlakte: ca 190 m2
• Ruime woonkamer, luxe Europese keuken
• 4 Slaapkamers met airco, 4 badkamers
• Fijne porch
• Zwembad
• Palapa, dripsysteem en onderhoudsvriendelijke tuin
• Berging en veel opslag
• Alarmsysteem
• Volledig omheind met elektrische gate
• Mooie materialen.

Grote Berg is gelegen op een plateau in het midden van het eiland tussen de weg naar Westpunt en de Noordkust. Grote Berg is een rustige woonwijk van ongeveer 900 kavels die in meerdere fasen ontwikkeld worden. Op Grote Berg maar naar eigen ontwerp gebouwd worden waardoor een gevarieerd woningaanbod is ontstaan. De kavels zijn tussen de 500 en 1200m2 waar u soms prachtig uitzicht heeft over de oceaan of over Willemstad. De luchthaven, verschillende stranden, scholen, winkels en supermarkten liggen op ongeveer 15 minuten rijafstand. Het centrum van Willemstad is op ongeveer 20 minuten bereikbaar.

Deze prachtige luxe villa die te koop wordt aangeboden heeft maar liefst 4 slaapkamers en 4 badkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van airco. De woning heeft een woonkamer en een luxe Europese keuken. Er is een heerlijk grote porch waar u heerlijk van het verfrissende briesje kunt genieten.

In de tuin vindt u een zwembad en een mooie Palapa voor veel privacy en met een tv-connectie en lichtpunten. De tuin is vrij onderhoudsvriendelijk en heeft een aangelegd dripstysteem. Het gehele terrein is omheind en biedt u de toegang door middel van een elektrische gate met remote. Tevens is er een alarmsysteem in de woning aanwezig.
De hele woning is voorzien van 220 en 110 volt.

Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen.

Els Bodegraven, email: els@curarealestate.com of tel. 05999 6706707

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *