Janwé appartementen

Te koop: Janwé appartementen – Ref. nr. 10082

Vraagprijs: Nafl. 625.000,- k.k.

Kavelgrootte: ca 1450 m2 (eigendomsgrond)

Bebouwde oppervlakte: ca 250m2

5 appartementen van elk ca 50 m2 inc. porch

zwembad 

slaapkamer met airco.

Centrale ligging

In de geliefde wijk Janwé ligt aan een doorgaande weg deze leuke appartementen complex/resort op een ruime kavel. De appartementen zelf liggen heel rustig en heb je geen last van de doorgaande weg. Janwé is een zeer centraal gelegen woonwijk, vanwaar het centrum van Willemstad binnen tien minuten bereikbaar is. De stranden van Jan Thiel, Mambo en Cabana, diverse restaurants en winkels liggen op enkele minuten rijafstand. De supermarkt is op loopafstand. Het appartementen complex is bestemd voor de vakantie verhuur. Maar ook voor eventuele lange termijn verhuur is het een optie. De bezetting is goed door de super centrale ligging. Het zijn eenvoudige maar nette appartementen. Het resort is geheel ommuurd. Via een elektrische poort kom je binnen met een oprijlaan met palmbomen. Er zijn genoeg parkeerplaatsen en het zwembad geeft een heerlijke verkoeling. Alle 5 appartementen hebben een eigen heerlijke porch. De woonkamer is ruim met een open keuken. De slaapkamer is voorzien van airco. 4 van de appartementen hebben ook airco in de woonkamer. De badkamer is fris en netjes. Er is een inbouwkast met een kluisje. Heeft u altijd al een eigen apparetmenten complex/resort willen hebben dan is dit u kans.

Voor meer informatie kunt u mailen naar Els Bodegraven : els@curarealestate.com of bellen met: 05999-6706707 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *