Janwé woning

Te koop: Janwé woning – Ref. nr. 10098

 

  • Vraagprijs: Nafl. 445.000,- k.k.
  • Kavelgrootte: ca 1030 m2 (erfpachtgrond)
  • Woonhuis met 4 kleine slaapkamers en 2 badkamers
  • Appartement met 2 slaapkamers en 1 badkamer
  • Appartement met 3 slaapkamers en 2 badkamers
  • Chalet met 1 slaapkamer

 

In de geliefde wijk Janwé ligt  deze leuke woning met 2 appartementen en 1 chalet  op een ruime kavel.

 

Janwé is een zeer centraal gelegen woonwijk, vanwaar het centrum van Willemstad binnen tien minuten bereikbaar is. De stranden van Jan Thiel, Mambo en Cabana, diverse restaurants en winkels liggen op enkele minuten rijafstand.

 

De woning is een type tropenwoning en heeft wel een upgrade nodig. De keuken is heel eenvoudig en zo ook de badkamers. De woning heeft een ruime lichte woonkamer. De 4 slaapkamers zijn klein.

Er is een leuke grote porch waar je veel privacy hebt.

 

Het 1 ste  appartement ligt achter de woning.  De huuropbrengsten bedragen ongeveer Nafl. 1000.- per maand.  Maar het appartement is ook zeer geschikt voor  familie of om het te gebruiken voor commerciële doeleinden. Het appartement heeft 2 slaapkamers met airco en 1 badkamer.

Er is een porch en klein tuintje bij.

 

 Het Chalet is heel erg knus. Het heeft een nette badkamer en leuke slaapkamer. De keuken is eenvoudig en gezellig. De buitenwoonkamer doet erg tropisch aan. Echt gezellig buiten zitten en een windje door je woonkamer.

 

Het laatste appartementje/huis noemen wij villa Lilla, Dit super gezellige huisje heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers. De woonkamer is mooi licht en de keuken is eenvoudig. De slaapkamers zijn voorzien van airco en hebben inbouwkasten. De porch is niet groot maar geeft wel veel privacy.

Villa lilla is verhuurt voor 2 jaar voor Nafl. 1500.- per maand

 

Bent u op zoek naar een centrale woning en vindt het leuk om wat te klussen en commercieel te verhuren dan is dit u kans.

 

Voor meer informatie kunt u ons bellen of mailen.

mail: els@curarealestate.com

tel: (+599 9) 6706707

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *